Spørgsmål og svar

Spørgsmål om bestillingsproceduren

Kan jeg også bestille pr. telefon eller e-mail?

Vi hjælper dig naturligvis gerne med at gennemføre din bestilling. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan tilbyde alle betalingsmåder, når du bestiller pr. telefon eller e-mail.

Hvorfor har jeg ikke modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail?

Vi fremsender altid en ordrebekræftelse pr. e-mail, så snart du har afgivet en bestilling. Hvis du ikke modtager en e-mail inden for nogle få minutter, kan der eventuelt være opstået et teknisk problem, eller der kan muligvis være problemer med din e-mailadresse. I så fald bedes du kontakte vores kundeservice.

Kan jeg annullere min bestilling?

Så længe produktionen ikke er gået i gang, har du mulighed for at annullere din bestilling. Send os en e-mail med dit ordrenummer, hvis du ønsker at annullere bestillingen.

Kan jeg ændre min bestilling?

Så længe produktionen ikke er gået i gang, har vi mulighed for at tage højde for dine ændringsønsker. Send os en e-mail med dit ordrenummer, hvis du ønsker at ændre din bestilling.

Kan jeg returnere min bestilling?

Varer bestilt hos clipsum fremstilles altid i den valgte målestok på baggrund af kundens individuelle specifikationer. Der er således ingen fortrydelses- eller returret for de bestilte produkter.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har en reklamation?

I tilfælde af mangler ved produktet eller produktionsfejl bedes du straks meddele os dette, helst skriftligt pr. mail til support@clipsum.com. Medsend så vidt muligt billeder af manglerne. Ved produkter med fejl foretages omgående omlevering uden beregning.


Spørgsmål om betaling og forsendelse

Hvilke betalingsmåder tilbyder I?

Faktura
Kreditkort
Paypal
Forudbetaling

Hvor store er forsendelsesomkostningerne?

GRATIS Levering fra kr 500

Hvor lang er leveringstiden?

Forventet levering: 26. maj - 30. maj

Hvor kan jeg se leveringsstatus for min ordre?

Når vi har afviklet din bestilling, modtager du en forsendelsesbekræftelse pr. e-mail med et forsendelsesnummer. Med dette nummer kan du til enhver tid spore din pakke.

Kan man også få varer sendt til en anden modtager som gave?

Du kan altid angive en afvigende leveringsadresse. På nuværende tidspunkt kan vi ikke tilbyde gaveindpakning.

Hvad kan jeg gøre, hvis leverancen er beskadiget?

Du bedes straks ved modtagelsen undersøge produktet for transportskader. Pakken er forsikret under transporten, og vi foretager i givet fald omlevering. Kontakt os hurtigst muligt i tilfælde af transportskader.


Har du andre spørgsmål?